Hvordan havnet du egentlig i prosjekt? Jeg tror at du er dyktig. Du vet hva du driver med, du er god i jobben din.

På ett eller annet tidspunkt har noen bedt deg se nærmere på et prosjekt

Og så sier du ja. Du er engasjert, og vil gjerne  bidra.  Jeg har hatt tusenvis av prosjektledere, prosjekteiere og prosjektdeltakere på kurs. Jeg vet hva som skal til for at du skal kunne lykkes i den prosjektrollen du har fått tildelt.

Jeg har holdt prosjektkurs på alle nivåer i private og offentlige virksomheter i over 20 år. På den tiden har jeg hatt omtrent 5 deltakere som først tok prosjektlederutdannelse, og deretter fikk jobb som prosjektleder. Det er ekstremt få! Og hva er grunnen til dette? De aller fleste som jobber i prosjekter kommer inn i rollen i kraft av sin fagkompetanse. Derfra er veien kort til å bli prosjektleder. Men det kan være skremmende, fordi du beveger deg utenfor komfortsonen.

Jeg jobber med å gi deg som prosjektleder trygghet i rollen, uansett hva du har lest av prosjektteori tidligere. Det viktigste vil uansett være: Evner du å omsette teorien til praksis?

Her på adire.no finner du hjelp til akkurat det!